Identificare

Agent Elit Casa (0747.847.758)
1244

Localizare

Iasi
Iasi
Pacurari

Pret

Da
Nu
54100EURO
0%

Caracteristici apartament

apartament
decomandat
1
1
37
39
Apartament 1 Camera, Pacurari, Comision 0%
Agentia Elit Casa va propune spre vanzare un apartament cu 1 camera, modelul decomandat, pozitionat excelent, pe etajul 1, intr-un bloc Nou, din zona Pacurari.

Apartamentul dispune de urmatoarele imbunatatiri la interior; centrala termica, tamplarie PVC cu geamuri termopan, gresie, faianta, parchet, usi de interior noi, usa metalica.

Constructia blocurilor este realizata pe cadre din beton armat, cu ziduri interioare si exterioare din caramida. In cadrul ansamblului toate apartamentele vor fi izolate fonic prin utilizarea unor materiale fonoabsorbante moderne, ce se vor monta pe peretii despartitori si pe plansee. Partile comune ale imobilelor vor fi finisate și amenajate cu materiale moderne și vor fi deservite de lifturi moderne.

In imediata apropiere avem; statie de autobuz/tramvai la 5 minute de mers pe jos, la doi pasi- 5 minute de mers pe jos, farmacii - 5 minute de mers pe jos, kaufland- 5 minute


Oferta este una ideala atat pentru locuit, cat si pentru investitie, avand potential ridicat de inchiriere, imobilul este situat intr-o zona linistita si cu acces facil la mijloacele de transport in comun, in vecinatatea centrelor comerciale, farmaciilor, scolilor si al oricarui punct de interes.

Se accepta credit.

Incaperi si anexe

1
1
1
1
1
0

Imobil

bloc de apartamente
dupa 2010
beton

Destinatie

Alte detalii zona

Utilitati

Finisaje

Stare interior

Ferestre cu geam termopan

Usa intrare

Izolatii termice

Podele

Usi interior

Pereti

Dotari

Bucatarie

Contorizare

Mobilat

Dotari imobil