Identificare

Agent Elit Casa (0747.847.758)
1267

Localizare

Iasi
Iasi
Copou

Pret

Da
Nu
87098EURO
0%

Caracteristici apartament

apartament
decomandat
1
1
55
57
2 camere, Etaj intermediar, Copou, Bloc Nou!!
Agentia Elit Casa va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere, Tip Studio, pozitionat excelent, pe etajul 1, intr-un complex rezidential nou din zona Copou.

Complexul dispune de urmatoarele imbunatatiri la interior; Comunitate cu acces controlat, Blocuri P+5 prevăzute cu lift, Vedere panoramică spre Grădina Botanică, Apartamente cu grădini private la parter, Locuri de parcare subterane, Stații de Óncărcare mașini electrice, Parcaje biciclete, Piste de biciclete/alergare, Alei de promenadă, Grădini publice, Spații, comunitare moderne, Grădiniță și after-school, Locuri de joacă pentru copii, Club sport și relaxare, Piscină interioară și spa, Centru de fitness, Cafenea și restaurant, Spații comerciale

Constructia blocurilor este realizata pe cadre din beton armat, cu ziduri interioare si exterioare din caramida. In cadrul ansamblului toate apartamentele vor fi izolate fonic prin utilizarea unor materiale fonoabsorbante moderne, ce se vor monta pe peretii despartitori si pe plansee. Partile comune ale imobilelor vor fi finisate și amenajate cu materiale moderne și vor fi deservite de lifturi moderne.


Oferta este una ideala atat pentru locuit, cat si pentru investitie, avand potential ridicat de inchiriere, imobilul este situat intr-o zona linistita si cu acces facil la mijloacele de transport in comun, in vecinatatea centrelor comerciale, farmaciilor, scolilor si al oricarui punct de interes.

Se accepta credit.

Incaperi si anexe

2
1
1
1
1
0

Imobil

bloc de apartamente
dupa 2010
beton

Destinatie

Alte detalii zona

Utilitati

Finisaje

Stare interior

Ferestre cu geam termopan

Usa intrare

Izolatii termice

Podele

Usi interior

Pereti

Dotari

Contorizare

Mobilat

Dotari imobil