Crystal Residence îmbină oportunuitățile unui stil de viață urban cu armonia unei comunități liniștite, reușind astfel să răspundă nevoilor cotidiente.

Crystal Residence este situat la intrarea/iesirea in orasul Iasi dinspre/spre Tirgu Frumos, la 600 de metri de soseaua principala (Pacurari), ceea ce-i confera confortul unei locatii relaxante, departe de zgomotul si poluarea orasului.

Apartamentele vor fi predate cu următoarele amenajări interioare: ușă de intrare metalică antiefracție, uși de lemn cu pervaz dublu, pardoaselă din granit / gresie porțelanată pentru holuri, bucătării și băi, iar pardoseala din parchet de inalta calitate acoperind celelalte încăperi. Locuințele au acces la servicii de internet, telefonie și televiziune.

Băile și bucătăriile apartamentelor Crystal Residence sunt utilate cu obiecte sanitare și accesorii moderne. Fiecare locuință este dotată cu o centrală termică ce asigură încălzirea și apa caldă. Camerele dispun de calorifere din oțel tip panou, cu un design plăcut.

Apartamente cu:

o 1 camera: suprafata de 37 mp la pretul de 29 664€
o 2 camere: suprafate cuprinse intre 54 mp si 64 mp la preturi intre 42 672€ si 53 550€
o 3 camere: suprafata de 91 mp la pretul de 72 944€